Veelgestelde vragen

Bestellen en abonnementen

Bestellen gaat gemakkelijk online. Ga naar onze webshop en selecteer het abonnement en het aantal sensoren dat je nodig hebt. Liever eerst persoonlijk advies? Geen probleem! Stuur een bericht in de chat, een mailtje naar hallo@uubi.nl of ga naar onze contact pagina.

Onze abonnementen worden automatisch verlengd zodat u altijd verzekerd bent van een goed binnenklimaat!

Werking

Het uubi air systeem is op elke werkplek de beste manier om inzicht te krijgen in de luchtkwaliteit. Met name in de wat oudere gebouwen met slechte ventilatie, of ruimten waar veel mensen samenkomen ligt een zeer slechte luchtkwaliteit op de loer.
Let op! Een nieuw gebouw met moderne ventilatie is geen garantie voor goede luchtkwaliteit. Wij weten uit ervaring dat ook hier zeer slechte luchtkwaliteit kan voorkomen. Dit wordt vaak veroorzaakt door te weinig capaciteit, te weinig schoonmaken van het ventilatiesysteem of ontwerpfouten.
Bij voorkeur wordt de sensormodule op een plek in de ruimte geplaatst waar de luchtkwaliteit naar verwachting het slechtst is. Dus op een plek waar veel mensen bij elkaar komen, of in een dode hoek waar slechte ventilatie is. In ruimtes groter dan 50 m2 moeten mogelijk twee sensoren geplaatst worden.

Wij adviseren je graag hoe je de sensoren het beste kunt plaatsen. Stuur een bericht in de chat, een mailtje naar hallo@uubi.nl of ga naar onze contact pagina.

De uubi air verbindt met 2.4 GHz 802.11b/g/n Wi-Fi met een bedrijfsnetwerk. Het aanmelden op het bedrijfsnetwerk gaat gemakkelijk met onze mobiele app. Bedrijfsnetwerken met geavanceerde beveiliging zoals login portals worden niet ondersteund.

Het Pro abonnement biedt mogelijkheden om te verbinden met externe systemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een bericht in de chat, een mailtje naar hallo@uubi.nl of ga naar onze contact pagina.

Installatie

De ideale hoogte voor de sensormodule is tussen 1 en 2 meter hoogte, op leef- en werkhoogte

Dit is niet wenselijk, de meeste bureaus hebben niet de juiste hoogte om een goede en nauwkeurige meting te verrichten mbt. de luchtkwaliteit. Wij verkopen een adapter als accessoire. U kunt de uubi air dus bij elk stopcontact installeren. De sensormodule moet wel verticaal gemonteerd worden voor een goede werking.

Wij bieden meerdere mogelijkheden voor installatie. De sensormodule kan op een inbouwdoos gemonteerd worden, als opbouwmodule, of met een adapter in elk stopcontact. Voor iedere situatie, nieuwbouw of bestaande bouw een geschikte oplossing!

Wij bieden u de mogelijkheid om een installatie te boeken bij de specialisten van onze installatiepartners. Zo bent u verzekerd van een correcte installatie en de juiste positie van de sensoren in de ruimte.